Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

5,7 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
6,0
Comfort
5,9
Locatie accommodatie
6,4
Faciliteiten
5,3
Personeel
5,3
Waar voor uw geld
4,9
Beoordelingen
    Leen
    nl
    4,6
    1 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    UA66
    nl
    4,2
    31 oktober 2017
    De omgeving was prima. Hotel geen aanrader.
    Via booking.com betaalden we 3 keer zoveel als rechtstreeks terwijl het hotel voor 3/4 leeg was. We hadden een kamer beneden. Was erg gehorig. Geen aanrader.
    We kregen gratis wifi om een volgend hotel te kunnen boeken.
    nl
    5,0
    30 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Simone
    nl
    3,8
    17 september 2017
    Al met al geen aanrader!
    Gehorige kamers, luidruchtige airco en een oncomfortabel bed. De eigenaar/beheerder liep continu op de parkeerplaats te patrouilleren en iedereen in de gaten te houden. Als klap op de vuurpijl hadden onze buren in de kamer naast ons last van bedwantsen en moesten hemel en aarde bewegen om hun geld terug te krijgen.
    Jimmy
    nl
    2,9
    16 augustus 2017
    Prijs /kwaliteit verhouding klopt niet
    Vies beddengoed. Moesten zelf bed verschonen
    Slecht
    KATHERINE
    be
    4,6
    31 juli 2017
    Er was geen mogelijlheid om koffie laat staan ontbijt te maken of te krijgen. Er was geen koelkast. Er was niets buiten een automaat met frisdrank. Wifi was te betalen per toestel.
    Locatie
    Jana
    be
    6,2
    15 juli 2017
    Goede overnachting dichtbij yosemite
    Een ietwat ouderwetse kamer We moesten bijbetalen voor de WiFi, maar deze werkte niet naar behoren. We hebben ons geld hiervoor wel teruggekregen
    De kamer was netjes en hygiënisch Onderaan het park van Yosemite, locatie is goed (tussen winkels - eetgelegenheden - benzinestations)
    Dean
    nl
    7,5
    29 juni 2017
    Leuk motel vlakbij Yosemite National Park
    Geen gratis Wifi
    Mariposa is een leuk dorpje om te verblijven Veel restaurantjes in de buurt: genoeg keuze Complete kamer (tv, koelkast, magnetron).
    Saki
    nl
    3,8
    11 juni 2017
    Onvriendelijk personeel. Niks te doen in de buurt.
    Redelijk dichtbij Yosemite park
    Louis
    nl
    8,8
    8 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Danielle Jacobs
    nl
    5,4
    17 mei 2017
    Betaalde wifi,terwijl je al best wat betaald voor de kamer. Geen koffiezetter, verf bladderde wat af bij de muur. Het pand was best gehorig
    Kamer was groot en er was een koelkast
    nl
    5,0
    13 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    OJ
    nl
    5,0
    14 november 2016
    Matig
    Apart betalen voor Wifi. Beestjes in bed....... Geen koffie ed.
    Ruime kamer.
    nl
    4,6
    30 oktober 2016
    niet schoon
    kamer niet schoon
    afstand tot het park (<1 uur)
    Anita
    nl
    5,8
    14 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Willem
    nl
    9,2
    9 oktober 2016
    Schoon, goede bejegening, praktische plek. Mariposa is een sfeervolle plaats om te verblijven.
    aparte betaling voor de Wifi
    Goede uitleg bij het begin. Behulpzame eigenaar. Toeristen informatie kantoor was 2 min lopen van deze lokatie vandaan. Restaurantjes op loopafstand.
    Benny Clerix
    be
    4,2
    24 september 2016
    Geldwolven
    Geldwolven. 22 dollar meer gerekend dan afgesproken via Booking.com. 7.99 voor WiFi.
    Gewoon motel
    Alexander
    nl
    4,6
    17 september 2016
    Viel erg tegen
    Ondanks dat wij een non-smoking kamer hadden geboekt (aangezien wij beiden niet roken) was heel de kamer doorrookt. Voor WiFi moesten wij betalen a 7.99 per dag, echter bleek na betaling dat er geen wachtwoord op de WiFi zat. Na dit bij de receptie te hebben aangegeven geld terug gekregen, helaas werkte het internet daarna helemaal niet meer (vreemd). Prijs/kwaliteit verhouding voldeed niet (al aardig wat hotels en motels gezien de afgelopen twee weken) je betaalt alleen voor de locatie.
    De locatie is top, direct vanuit Yosemite National Park kunnen overnachten.
    Danny
    be
    7,5
    16 augustus 2016
    goed doorreis hotel
    wifi is betalend.
    zeer ruime en nette kamer.
    Svetla
    be
    5,0
    11 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten